مدارک لازم برای درخواست ویزای شنگن

0
Like
Like فوق العاده بود مفید بود نظری ندارم نامفهوم بود مفید نبود
Vimla Halva Pris i 3mån

برای رسیدگی به درخواست ویزای شنگن ، دارا بودن مدارک زیر الزامیست.

البته بسته به نوع سفر شما، مدارک و اسناد دیگری نیز احتیاج دارید. یکی از قوانین اساسی و اصلی، ارائه ی تمامی مدارک به صورت اورجینال (اصل ) و همچنین ترجمه شده به سوئدی و یا انگلیسی می باشد. توجه داشته باشید که اسناد ارائه شده تنها یک نقطه شروع برای بررسی به درخواست ویزای شنگن شما است و به معنای صدور ویزا نیست.

مدارک الزامی جهت درخواست ویزای شنگن:

فرم پر شده ی تقاضانامه و یا پرینت تقاضانامه ی اینترنتی
رسید بانکی هزینه ی مربوطه در صورتی که شما از طریق اینترنت اقدام نکرده باشید
اصل گذرنامه و کپی صفحه های عکس دار و صفحه هایی که مهر ورود و خروج و ویزا داشته باشند

* سفارت سوئد گذرنامه را تا گرفتن رآی نهایی نگه میدارد.
* گذرنامه شما باید موارد زیر را دارا باشد:
* اعتبار تا سه ماه بعد از سفر بازگشت به ایران
* دارا بودن حداقل ۲ صفحه ی خالی
* قدیمی نبودن گذرنامه بیشتر از ۱۰ سال

گذرنامه های قبلی و کپی از صفحه های مربوطه (اصل شماره ۳)
عکس بدون روتوش (مانند عکس گذرنامه) از روبرو و حداکثر برای ۶ ماه گذشته
بیمه ی مسافرتی برای همه افراد

* بیمه باید دربرگیرنده ی حداقل ۳۰،۰۰۰ یورو در منظقه ی شینگن و در طول سفر برای اتفاقات اورژانسی و سفر احتمالی برگشت به ایران در صورت دلایل پزشکی باشد.
* بیمه های قابل قبول :آسیا ، دانا ، پاسارگاد، پارسیان، البرز، سامان، توسعه، معین ، رازی، نوین
شرکت بیمه ی ایران مورد تایید نمی باشد.

داشتن پول کافی برای اقامت در سوئد
* برای هر نفر و هر روز ۴۵۰ کرون سوئدی
* با ارائه ی ریز حساب بانکی میتوانید دارا بودن این مبلغ را اثبات کنید. این مبلغ در برخی موارد کمتر میشود.
(برای مثال اگر شما قبل از سفر هزینه های اقامت و غذا را پرداخت کنید و یا نزد بستگان و دوستان خود اقامت داشته باشید. اگر شخصی که شما را دعوت به سوئد میکند، حاضر به پرداخت هزینه های مربطه است، ارائه مدارک معتبر، برای مثال ریز حساب بانکی شخص دعوت کننده، جهت تایید الزامیست.)
ریز حساب بانکی به صورت اصل و ترجمه به انگلیسی (اگر اصل آن به انگلیسی باشد بهتر است)

* ریزحساب بانکی باید دربر گیرنده ی تمام معاملات بانکی(گردش حساب) ۶ ماه اخیر همراه با مهر بانک و ارائه در صفحه های A4 باشد و البته در ۲ هفته ی اخیر تهیه شده باشد.

دیگر مدارک و اسناد لازم بسته به نوع سفر شما. برای مطالعه مدارک لازم جهت سفر با دعوتنامه از اقوام و آشنایان اینجا کلیک کنید.

افراد ۱۶ سال به بالا ملزم به دارا بودن گذرنامه ی جداگانه هستند.

جهت سفر به سوئد با دعوتنامه به دیگر مقالات ما در اینجا مراجعه نمایید.
روند تقاضانامه اینترنتی و کتبی: اینجا

———————————————
با تشکر و به امید موفقیت برای یکایک شما عزیزان ، وب سایت ایرانیان سوئد.
تهیه و ترجمه : ندا.خ
ویراستار : فرزام پرتو
منبع : وب سایت اداره سفارت سوئد
استفاده و ذکر بخش و یا قسمتی از این متن در وب سایت ، نشریه ، مجله و دیگر رسانه ها با ذکر منابع بلامانع است.(برای اینکه به حقوق افرادی که در این زمینه تلاش میکنند احترام بگذارید ، مطالب را بدون منبع در جایی درج نفرمائید ، با تشکر)

Like
Like فوق العاده بود مفید بود نظری ندارم نامفهوم بود مفید نبود
با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  • نظر شما چیست؟

Vimla Halva Pris i 3mån