شرایط دریافت اقامت تحصیلی در سوئد

0
Like
Like فوق العاده بود مفید بود نظری ندارم نامفهوم بود مفید نبود
3

در این مقاله قصد داریم شرایط اولیه جهت اخذ پذیرش و دریافت اقامت تحصیلی در سوئد را برای شما همراهان گرامی، به صورت جامع شرح دهیم.

دارا بودن اقامت سوئد ، برای تحصیل در مدت زمان بیشتر از سه ماه در این کشور الزامیست. البته شهروندان برخی از کشورها، برای مدت زمان کمتر از ۳ ماه نیز به ویزا نیاز دارند.

شرایط دریافت اقامت تحصیلی

  • اخذ پذیرش از دانشگاهی در سوئد و تحصیل به صورت تمام وقت
  • دارا بودن بیمه مسافرتی برای دانشجویانی که قصد تحصیل در کمتر از یک سال را دارند.
  • اثبات توان مالی در دوره تحصیلی
  • دارا بودن گذرنامه معتبر

قبول شدن در رشته و یا دوره تحصیلی

برای گرفتن اقامت تحصیلی، قبول شدن شما در دانشگاه مربوطه الزامیست. ازجمله موارد الزامی در راستای قبول شدن و اخذ پذیرش نهایی ،پرداخت بخشی از شهریه تعیین شده به دانشگاه می باشد. دانشگاه مربوطه در این مورد به اداره مهاجرت اطلاع رسانی میکند.

دارا بودن بیمه مسافرتی اقامت تحصیلی در بیشتر مواقع به مدت زمان یک سال صادر میشود. اگر شما برای چند سال متوالی، در دانشگاه پذیرش شده باشید ، به صورت معمول سالانه اقامت تحصیلی شما تمدید میگردد. چنانچه شما اقامت تحصیلی کمتر از یک سال را گرفته باشید، به عنوان شهروند در سوئد ثبت نخواهید شد و از شرایط شهروندی محروم هستید. در این صورت دارا بودن بیمه مسافرتی برای تمام مدت اقامت شما در خاک سوئد الزامیست. بیمه ی شما باید مخارج پزشکی ، بستری در بیمارستان و همچنین مخارج بازگشت به دلایل پزشکی را پوشش بدهد.

توانایی مالی طبق آخرین قوانین مندرج در سایت اداره مهاجرت، مبلغ تعیین شده برای امرار معاش ۷۹۷۴ کرون در ماه میباشد. چنانچه شما قصد تحصیل در مدت زمان یک سال و یا بیشتر را دارید، داشتن مدارک رسمی مبنی بر دارا بودن توان مالی جهت امرار معاش در طول نحصیل الزامیست. (به مثالی که در آخر مقاله نوشته شده مراجعه کنید.) درصورتیکه شما بتوانید به صورت رایگان مسکن وخوراک خود را از طریق دانشگاه و یا سازمان هایی که به دانشوجویان بین المللی کمک میکنند،تأمین کنید،مبالغ تعیین شده به صورت ماهانه کمتر خواهد شد.

  • دارا بودن مسکن رایگان: کسر ۱۵۵۰،۵ کرون ماهانه
  • خوراک رایگان : کسر ۱۵۵۰،۵ کرون ماهانه
این اصل زمانی صدق می کند که شما با مدارک رسمی بتوانید ادعای خود را ثابت کنید.

ریز حساب بانکی شما جهت آنکه توانایی مالی شما را برای تامین خود در طول تحصیل تایید کند، از دیگر شرایط الزامیست. اداره مهاجرت سوئد تنها حساب بانکی را که به نام خود شما می باشد را تایید میکند. والدین و یا هر شخص دیگری اعم از حقیقی و حقوقی نمی تواند توانایی مالی شما را تضمین کند.

مثال:

مدت زمان تحصیلحداقل دارایی برای دانشجوحداقل دارایی برای همسرحداقل دارایی برای فرزند
6 ماه47 844کرون
(6x7974)
21 000 کرون
(6x3500)
12 600 کرون
(6x2100 )
12 ماه79 740کرون
(10x7974)
42.000کرون
(12x3500)
25.200 کرون
(12x2100 )
18 ماه127 584 کرون
(16x7974)
63.000 کرون
(18x3500)
37.800 کرون
(18x2100 )

تاریخ های ویزای تحصیلی

دوره تحصیلیمدت ویزا
یک ترم پاییزی۱ آگوست تا ۳۱ ژانویه سال بعد
یک ترم بهاری۱ ژانویه تا ۳۰ جولای
دو ترم، شروع از ترم پاییزی۱ آگوست تا ۳۰ جولای سال بعد
دو ترم، شروع از ترم بهاری۱ ژانویه تا ۳۱ ژانویه سال بعد
دوره طولانی تر، شروع از ترم پاییزی۱ آگوست تا ۱ سپتامبر سال بعد
دوره طولانی تر، شروع از ترم بهاری۱ ژانویه تا ۳۱ ژانویه سال بعد

لغو اقامت

اداره مهاجرت میتواند بنابر شرایط زیر ،اقامت شما را لغو و یا باطل کند:

  •  شروع نکردن تحصیل درزمان تعیین شده 
  •  متوقف کردن تحصیلات خود 
  •  نداشتن حدنساب مبلغ تعیین شده به صورت ماهانه 
  •  تحویل و نوشتن اکاذیب و اطلاعات نادرست به صورت آگاهانه  

در صورتی که در اینباره سوالی داشتید میتوانید با مشاوران تحصیلی ایرانیان سوئد از طریق تلفن و یا ایمیل در تماس باشید.

............
با تشکر و به امید موفقیت برای یکایک شما عزیزان ، وب سایت ایرانیان سوئد.
منبع : وب سایت اداره مهاجرت سوئد www.migrationsverket.se
استفاده و ذکر بخش و یا قسمتی از این متن در وب سایت ، نشریه ، مجله و دیگر رسانه ها با ذکر منابع بلامانع است. (برای اینکه به حقوق افرادی که در این زمینه تلاش میکنند احترام بگذارید ، مطالب را بدون منبع در جایی درج نفرمائید ، با تشکر)

Vimla Halva Pris i 3mån
Like
Like فوق العاده بود مفید بود نظری ندارم نامفهوم بود مفید نبود
3
با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  • نظر شما چیست؟

Vimla Halva Pris i 3mån