روند تقاضای ویزای مسافرتی به سوئد

0
Like
Like فوق العاده بود مفید بود نظری ندارم نامفهوم بود مفید نبود
13

راحت ترین و سریع ترین روش برای تقاضای ویزای مسافرتی به سوئد ، تقاضای اینترنتی می باشد.

شما میتوانید به همراه همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال که قصد سفر با شما را دارند، از طریق اینترنت تقاضای ویزای مسافرتی به سوئد را ارسال کنید.

سایر افراد که قصد سفر با شما را دارند میبایست تقاضانامه ایی جداگانه تنظیم و ارسال کنند. شخصی که شما را دعوت میکند نیز میتواند این تقاضانامه را برای شما پر کند و همچنین هزینه ی مربوطه را پرداخت کند. گرفتن وقت از طریق اینترنت نیز امکان پذیر میباشد.

تقاضانامه اینترنتی سفر به سوئد

روند تقاضانامه اینترنتی ویزای مسافرتی به سوئد به صورت زیر است:

1. آماده سازی
اسناد و مدارک لازمه را تهیه کنید. به عنوان مثال داشتن گذرنامه معتبر، بیمه درمانی سفر، فرم دعوتنامه و بلیط رزرو شده( اما توصیه میکنیم تا زمانی که ویزای شما صادر نشده، پرداخت بلیط را به تاخیر بیاندازید.)

2. درخواست از طریق وب سایت اداره مهاجرت

به صفحه ی اداره مهاجرت سوئد مراجعه کنید و دستورات لازم را بخوانید.
ارسال تقاضانامه ، پرداخت هزینه ، گرفتن وقت مصاحبه در سفارت از طریق وب سایت اداره مهاجرت سوئد امکان پذیر می باشد. شما میتوانید وقت های خالی سفارت سوئد در تهران را از اینجا چک کنید.

تقاضانامه ی اینترنتی : اینجا

3.مراجعه به سفارت سوئد در تهران

از تقاضانامه ی پر شده ی اینترنتی خود پرینت و به همراه کپی رسید پرداخت هزینه و شماره کنترل آن و همچنین با تمامی اسناد لازم در تاریخی که از قبل وقت گرفته اید به سفارت سوئد در تهران مراجعه کنید.
در صورتی که شما تمام اسناد را به همراه نداشته باشید، رد کردن درخواست شما امکان پذیر می باشد(ناقص بودن یک یا چند مورد از موارد ذکر شده موجبات لغو کلی ویزای شما را فراهم میسازد).
در مصاحبه شما ملزم به امضای فرم پرینت شده و پاسخ به برخی سوالات می باشید. از تمام افراد بالای ۱۲ سال که تقاضای ویزای شنگن دارند، عکس و اثر انگشت گرفته میشود.

تمام اعضای خانواده (حتی فرزندان) برای مصاحبه باید به سفارت مراجعه کنند.

4.تصمیم گیری

تصمیم گرفته شده به وسیله ی ایمیلی که هنگام ثبت تقاضانامه استفاده کرده اید به شما اطلاع داده میشود.
شما همچنین میتوانید به صفحه ی ”ویزای الکترونیکی” مراجعه کنید و از تصمیم گرفته شده با خبر شوید. از سفارت سوئد رسیدی دریافت خواهید کرد که تاریخ اعلام و دریافت تصمیم گیری در آن درج شده است.

سفارت سوئد برای اطلاع رسانی تصمیم نهایی با شما تماس نمیگیرد.

تقاضانامه کتبی ویزای مسافرتی سوئد

تقاضانامه کتبی (کاغذی- غیر اینترنتی)

اگر شما به هر دلیلی امکان ارائه اینترنتی تقاضانامه را ندارید ،میتوانید شخضا به سفارت سوئد در تهران مراجعه کنید و فرم تقاضانامه همراه با مدارک لازم را به سفارت سوئد تحویل بدهید. مصاحبه ی شما کمی طولانی تر خواهد بود. توجه داشته باشید که ارسال تقاضانامه از طریق ایمیل و یا پست و فاکس امکان پذیر نمی باشد.

1. آماده سازی

اسناد و مدارک لازمه را تهیه کنید. به عنوان مثال داشتن گذرنامه معتبر، بیمه درمانی سفر، فرم دعوتنامه و بلیط رزرو شده( اما توصیه میکنیم تا زمانی که ویزای شما صادر نشده، پرداخت بلیط را به تاخیر بیاندازید.)

2.گرفتن وقت مصاحبه

جهت مراجعه به سفارت ،شما نیاز به وقت قبلی دارید. با یکی از خطوط تلفن ویژه ی سفارت سوئد تماس حاصل فرمایید و با استفاده از خدمات خودکار(تلفن گویا) سفارت، اولین وقت خالی به شما داده خواهد شد.
هنگام تماس با سفارت، کارت ملی خود را در دست داشته باشید و توصیه میشود که با موبایل تماس بگیرید. توجه داشته باشید که اولین وقت خالی به شما داده میشود و شما نمیتوانید وقت مصاحبه را انتخاب کنید. تنها هزینه در این مرحله هزینه ی تماس تلفنی شما میباشد.
برای گرفتن وقت مصاحبه تنها با تلفن های زیر تماس بگیرید.

توجه!
از تاریخ ۱ آگوست سال ۲۰۱۶ به بعد، سفارت سوئد در تهران نوبت دهی تلفنی را از به طور کلی بسته و تنها راه گرفتن وقت مصاحبه را به صورت اینترنتی در دسترس قرار میدهد.

۵۳۸۴-۸۷ ۲۶۱۲ ۲۱ ۰۰۹۸ ،
۵۳۹۰-۹۱ ۲۶۱۲ ۲۱ ۰۰۹۸ ،
۰۷۷۷ ۲۲۲۹ ۲۱ ۰۰۹۸ ،
۶۳۷۱ ۲۲۲۹ ۲۱ ۰۰۹۸

3.هزینه

هزینه تقاضانامه باید به حساب سفارت در بانک پاسارگاد قبل از ارسال تقاضانامه پرداخت شود. رسید بانکی پرداخت هزینه را همراه با تقاضانامه خود به سفارت سوئد در روز مصاحبه تحویل میدهید.

شما نمی توانید هزینه را از طریق اینترنت پرداخت کنید.

4. مراجعه به سفارت سوئد در تهران

با تقاضانامه ی پر شده، اصل رسید پرداخت هزینه و همچنین تمامیه اسناد لازمه در تاریخی که از قبل وقت گرفته اید به سفارت سوئد در تهران مراجعه کنید.
در صورتی که شما تمام اسناد را به همراه نداشته باشید، رد کردن درخواست شما امکان پذیر می باشد. در مصاحبه شما ملزم به امضای درخواست نامه و پاسخ به برخی سوالات می باشید. از تمام افراد بالای ۱۲ سال که تقاضای ویزای شنگن دارند، عکس و اثر انگشت گرفته میشود.

تمام اعضای خانواده (حتی فرزندان) برای مصاحبه باید به سفارت مراجعه کنند.

5. تصمیم گیری

پس از مصاحبه، از سفارت سوئد رسیدی دریافت خواهید کرد که تاریخ اعلام و دریافت تصمیم گیری در آن درج شده است.

سفارت سوئد برای اطلاع رسانی تصمیم نهایی با شما تماس نمیگیرد.

———————————————
با تشکر و به امید موفقیت برای یکایک شما عزیزان ، وب سایت ایرانیان سوئد.
تهیه و ترجمه : ندا.خ
ویراستار : فرزام پرتو

منبع : وب سایت سفارت سوئد

استفاده و ذکر بخش و یا قسمتی از این متن در وب سایت ، نشریه ، مجله و دیگر رسانه ها با ذکر منابع بلامانع است.(برای اینکه به حقوق افرادی که در این زمینه تلاش میکنند احترام بگذارید ، مطالب را بدون منبع در جایی درج نفرمائید ، با تشکر)

Like
Like فوق العاده بود مفید بود نظری ندارم نامفهوم بود مفید نبود
13
با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  • نظر شما چیست؟

Vimla Halva Pris i 3mån