اقامت کاری در سوئد

0
Like
Like فوق العاده بود مفید بود نظری ندارم نامفهوم بود مفید نبود
31281
Registrera egen företag

یکی از راه های دریافت اقامت سوئد، پیدا کردن شغل و دریافت اقامت کاری در سوئد می باشد.

اجازه کار قبل از ورود متقاضی به سوئد باید صادر شده باشد. اجازه کار برای افرادی که شغلی به آنها پیشنهاد نشده باشد صادر نمی شود.
شهروندان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا که مایل به کار د ر سوئد هستند ، نیاز به اجازه کار دارند
 .شرایط و مدارکی که دولت و اداره مهاجرت کشور سوئد طبق مفاد قانونی ، برای ورود به این کشور و دریافت اقامت کاری سوئد لحاظ کرده اند را در این مقاله جمع آوری کرده ایم.

کارت اقامت کاری در سوئد

Foto: javintham.com

در این مقاله میخوانید:

شرایط اولیه جهت اقامت کاری در سوئد
مراحل تسلیم تقاضای اجازه کار در سوئد
مدارک مورد نیاز جهت تقاضای اقامت کاری سوئد
هزینه های درخواست اقامت کاری سوئد
بررسی پرونده توسط اداره مهاجرت سوئد
بعد از دریاف اقامت کاری سوئد

شرایط اولیه صدور اجازه کار و اقامت کاری در سوئد :

  •  داشتن گذرنامه معتبر 
  •  پیشنهاد کار از طرف یک کارفرما در سوئد مطابق با شرایط کاری مرسوم در سوئد و یا شرایط لازم الاجرا در حرفه مورد نظر 
  •  تعیین حداقل حقوق برای شغل پیشنهادی ( این حقوق نباید کمتر از ۱۳۰۰۰ کرون قبل از کسر مالیات در ماه باشد) 

برخی از مشاغل و عده ای از شهروندان ، دارای شرایط خاصی برای دریافت اجازه کاری هستند

مراحل تسلیم تقاضای اجازه کار:

    •  ۱) پیشنهاد استخدام از طرف کارفرما داشتن پیشنهاد کاری از طرف کارفرما در سوئد اولین و اصلی ترین شرط برای دریافت اجازه کار می باشد.
    •  2) پیشنهاد کار به صورت کتبی از طرف کارفرما پر کردن فرم (anställningserbjudande) توسط کارفرما دومین مرحله در این پروسه می باشد. این فرم شامل اطلاعاتی از جمله بیمه ، مدت استخدام و حقوق تعیین شده می باشد. پس از تکمیل فرم مربوطه ، کارفرما آن را در اختیار سازمان کارگری مرتبط قرار می دهد. سازمان فوق در مورد شرایط کاری و حقوق پیشنهادی ، اظهار نظر رسمی خود را اعلام می کند. سپس این اظهارنامه همراه با فرم اصلی به متقاضی ارسال می شود .اطلاعات بیشتر در این زمینه را در بخش کارفرما مطالعه بفرمایید.
  •  3) پر کردن تقاضا نامه پس از دریافت فرم بالا، متقاضی میتواند فرم های درخواست اجازه کار را از طریق وب سایت اداره مهاجرت پر کند.(متقاضی دستورالعمل و راهنمای جامعی در خصوص تکمیل این فرم ها و مدارک لازم برای ارسال را به صورت آنلاین در همان وب سایت دریافت خواهد کرد.)
در صورت داشتن همراه (خانواده) ، متقاضی میتواند همزمان برای ایشان نیز تقاضای ویزا بکند.

در صورت نداشتن دسترسی به اینترنت در زمان ارسال تقاضانامه، متقاضی می تواند فرم های زیر را پر کرده و به سفارت سوئد تحویل بدهد.

(برای اطلاعات بیشتر در مورد تقاضا نامه کتبی حتما به سفارت سوئد مراجعه شود)


در صورت همراهی خانواده با متقاضی ، اعضای خانواده باید شخصاً تقاضانامه های خود را به سفارت سوئد تحویل بدهند.

فرم ها :

تقاضا نامه اجازه کار در سوئد – برای افراد خارج از سوئد

تکمیل فرم آنلاین

مدارک مورد نیاز

متقاضی باید مدارک زیر را همراه با تقاضانامه خود به سفارت سوئد تحویل بدهد.
در صورت ارسال تقاضانامه از طریق وب سایت، مدارک مورد نظر را اسکن کرده و به صورت آنلاین همراه با تقاضانامه بفرستید.

  •  کپی از صفحات گذرنامه که حاوی مشخصات شخصی و تاریخ اعتبار می باشد 
  •  همچنین کپی مهراقامت و یا ویزای کشورهای دیگر 
  •  فرم anställningserbjuadande 
  •  کپی گذرنامه اعضای خانواده همراه با مدارک مورد نیاز برای داشتن همراه  (در صورتی که خانواده متقاضی به صورت همراه قصد تقاضای ویزا را داشته باشند.)
  •  اظهارنامه رسمی سازمان مورد نظر و دیگر مدارک احتمالی از طرف کارفرما 

هزینه های درخواست اقامت کاری سوئد

طبق قوانین درج شده در وب سایت اداره مهاجرت شما مؤظف به پرداخت هزینه ایی در راستای تسلیم تقاضانامه های خود می باشید. توجه داشته باشید که در صورتی که اداره مهاجرت با درخواست شما موافقت نکرد، مبلغ واریز شده به شما باز نمیگردد.

اجازه کار2000کرون
تمدید اجازه کار با همان کارفرمای یا حوزه کاری سابق1000کرون
تمدید اجازه کار در حوزه کاری متفاوت یا کارفرمایی دیگر2000کرون

هزینه درخواست اقامت سوئد برای اعضای خانواده

بزرگسال1000کرون
فرزند زیر ۱۸ سال500کرون

ارسال تقاضانامه از طریق وب سایت : پرداخت هزینه با ویسا کارت(VisaCard) و یا مسترکارت (MasterCard)
در صورت ارسال تقاضانامه از طریق سفارت متقاضی باید با سفارت محل اقامت تماس بگیرد.

کارت اقامت

در صورت گرفتن اجازه کار، متقاضی نیازمند دارا بودن کارت اقامت صادر شده از طرف سفارت سوئد می باشد.
عکس و اثر انگشت برای صدور کارت اقامت در سفارت سوئد گرفته می شود.

(در صورتی که در گذشته، متقاضی دارای کارت اقامت بوده ، صدور یک کارت جدید الزامیست. )

برای اطلاعات بیشتر و گرفتن وقت قبلی حتماً با سفارت سوئد تماس گرفته شود.

بررسی پرونده توسط اداره مهاجرت

اگر تقاضانامه از طریق وب سایت ارسال شده باشد ، اداره مهاجرت مستقیماً بررسی پرونده را شروع میکند.
اگر متقاضی از طریق سفارت اقدام کرده باشد، پرونده ایشان به اداره مهاجرت در سوئد ارسال میشود و حدوداً 4 هفته بعد ، پرونده به اداره مهاجرت میرسد.
تقاضانامه هایی که کامل تکمیل شده به همراه مدارک لازمه، زود تر از تقاضانامه هایی که احتیاج به تکمیل مجدد دارند، مورد بررسی قرار میگیرند.

رأی صادر شده از اداره مهاجرت

در صورت ارسال تقاضانامه از وب سایت ، متقاضی ایمیلی را مبنی بر قبولی و یا رد پرونده از طرف اداره مهاجرت دریافت میکند که پس از آن متقاضی می تواند نسخه اصلی رأی صادره را از سفارت ذکر شده در تقاضانامه دریافت کند.

در صورت ارسال پرونده به وسیله سفارت ، سفارت محل اقامت با متقاضی تماس میگیرد. کارفرما نیز نامه ایی از طرف اداره مهاجرت در ارتباط با صدور رأی نهایی دریافت خواهد کرد.

برای گرفتن رأی اداره مهاجرت از سفارت ، همراه داشتن گذرنامه الزامیست.

برای سفر به سوئد از ایران، داشتن کارت اقامت الزامیست.

کارت اقامت ۴ هفته بعد از رأی اداره مهاجرت صادر شده و به سفارت محل سکونت ارسال میشود.

در صورتی که اداره مهاجرت کشور سوئد با تقاضانامه ی شما موافقت نکرد، شما میتوانید در مدت ۳ هفته بعد از دریافت رأی نهایی صادر شده از طرف این سازمان، شکایت نامه ایی تنظیم و به اداره مهاجرت ارسال کنید. اطلاعات بیشتر و چگونگی تنظیم شکایت نامه در رأی صادره از اداره مهاجرت درج شده است.

بعداز دریافت اجازه کار

اجازه کار شما تنها در حرفه مشخص شده و کارفرمای نام برده شده در تقاضانامه اولیه معتبر میباشد و همچنین مدت زمان اعتبار اجازه کار در رأی نهایی اداره مهاجرت سوئد درج شده است. اگر شما شغل خود و یا کارفرمای خود را تغییر بدهید ، مؤظف به اقدام مجدد در جهت گرفتن اجازه کار هستید. اطلاعات بیشتر در این زمینه را در مقاله تغییر شغل بخوانید.

مدت زمان اعتبار اجازه کار سوئد

در بیشتر مواقع اجازه کار با توجه مدت زمان استخدام تنظیم میشود و البته مطابق با مدت اعتباری که گذرنامه متقاضی دارد تعیین میشود. در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کمتر از مدت زمان استخدام باشد ،اعتبار اجازه کار بر طبق اعتبار گذرنامه شما تنظیم میگردد.

اجازه کار برای حداکثر ۲ سال اعطا میشود و در صورتی که تصمیم گیری برای اداره مهاجرت در مورد مدت زمانی که شما استخدام هستید مشکل باشد ، گرفتن اجازه کار به مدت زمان کمتری نیز امکان پذیر میباشد. اگر خانواده شما به صورت همراه نیز قصد زندگی در سوئد را داشته باشند ، میتوانند در مدت زمان قید شده در رأی نهایی ، اقامت موقت این کشور را بگیرند.

ادامه دادن فعالیت کاری بعد از اتمام اعتبار اجازه کار سوئد

در صورتی که شما قصد ادامه فعالیت کاری در سوئد پس از اتمام اعتبار اجازه کار اولیه خود را دارید ، میتوانید درخواست تمدید اجازه کار را به اداره مهاجرت تسلیم نمایید. درخواست تمدید اجازه کار را حتماً قبل از اتمام اعتبار اجازه کار فعلی خود تحویل اداره مهاجرت بدهید. زمانی که شما به مدت ۴۸ ماه (۴سال) در سوئد شاغل بوده باشید ، میتوانید اقامت دائم سوئد را برای همیشه بگیرید.

———————————————–
با تشکر و به امید موفقیت برای یکایک شما عزیزان ، وب سایت ایرانیان سوئد.
تهیه و ترجمه : ندا.خ 
ویراستار : فرزام پرتو
منبع : وب سایت اداره مهاجرت سوئد www.migrationsverket.se
استفاده و ذکر بخش و یا قسمتی از این متن در وب سایت ، نشریه ، مجله و دیگر رسانه ها با ذکر منابع بلامانع است.

Registrera egen företag
Like
Like فوق العاده بود مفید بود نظری ندارم نامفهوم بود مفید نبود
31281
با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  • نظر شما چیست؟

Vimla Halva Pris i 3mån