اقامت سرمایه گذاری با ثبت شرکت در سوئد

0
Like
Like فوق العاده بود مفید بود نظری ندارم نامفهوم بود مفید نبود
1431
Vimla Halva Pris i 3mån

در این مقاله قصد داریم شرایط اولیه جهت ثبت شرکت در سوئد را برای شما همراهان گرامی، به صورت جامع شرح دهیم.

در راستای راه اندازی، شراکت و ثبت شرکت در سوئد ، که بیشتر از ۳ ماه به طول بیانجامد ،شما نیازمند داشتن اقامت سوئد هستید. توجه داشته باشید که شما به عنوان خویش‌فرما حق استخدام در شرکت دیگری را ندارید. بر اساس قوانین اداره مهاجرت سوئد، صاحبان شرکتهای خصوصی که قصد کارکردن درمدت زمان کمتر از ۳ ماه را در سوئد دارند، نیازی به داشتن اقامت ندارند.

در نظر داشته باشید که شهروندان برخی از کشور ها برای ورود به خاک سوئد نیازمند ویزا هستند.

توجه: تمامی فرم‌هایی که در این مقاله به آنها اشاره شده است در انتهای مطلب (اینجا) قابل دانلود میباشد.

مدارک ثبت شرکت در سوئد

شرایط اولیه کسب اقامت با ثبت شرکت در سوئد

  • - داشتن گذرنامه معتبر
  • - شما باید توانایی های خود را در زمینه کاری مربوطه ثابت کنید، همچنین داشتن تجربه در اداره شرکت نیز از شرایط کسب اقامت محسوب میشود
  • - آشنایی با زبان سوئدی و یا انگلیسی (در بعضی مشاغل و شرایط خاص، هردو مورد)
  • - شما باید به طور قاطع ثابت کنید که مسئولیت اصلی شرکت و اداره شرکت را بر عهده دارید. همچنین حداقل ۵۰٪ سهام شرکت را دارا باشید
  • - کالا های تولید شده و یا خدمات شرکت باید در سوئد عرضه شوند
  • - داشتن توانایی مالی برای تامین خود و خانواده (در صورتی که به عنوان همراه قصد اقامت در سوئد را داشته باشند.) برای ۲ سال اول اقامت شما در خاک سوئد
متقاضی200.000 کرون
همسر100.000کرون
به ازای فرزند50.000 کرون
  • - داشتن برنامه کاری که شرکت را به سود رضایت بخشی برساند و توانایی تامین مخارج زندگی شما و خانواده خود را در مدت زمان آزمایشی(۲ سال) داشته باشد

در آخر اداره مهاجرت سوئد پلان کاری و برنامه های تجاری شرکت شما را ارزیابی می کند.

مراحل تسلیم تقاضانامه

طبق قوانین مندرج در سایت اداره مهاجرت سوئد، شما در کشور مادری و یا کشوری دیگر بجز سوئد، میتوانید فرم ها و مدارک خود را به یکی از سفارت خانه ها و یا کنسولگری های سوئد تحویل بدهید. برای اطلاعات بیشتر حتما با سفارتخانه مربوطه تماس حاصل بفرمایید.

در بیشتر مواقع شما مؤظف به پرداخت هزینه ایی هستید که اطلاعات بیشتر در این زمینه رامیتوانید در اینجا مطالعه بفرمایید.

فرم و مدارک لازمه

فرم شماره 124011 دانلود این فرم
کپی از صفحات گذرنامه که حاوی مشخصات شخصی و تاریخ اعتبار می باشد. همچنین کپی صفحاتی که در آن مهراقامت و یا ویزای کشورهای دیگر ثبت شده باشد
ریز حساب بانکی شما جهت آنکه توانایی مالی شما را برای تامین خود و همراهان احتمالی در ۲ سال اول را تایید کند. (200,000 کرون برای متقاضی، 100,000 همسر و 50,000 کرون برای هر فرزند) همچنین توانایی مالی شما جهت سرمایه گذاری های اولیه شرکت. از جمله مخارج اولیه در راستای خرید و یا راه اندازی و ثبت شرکت در سوئد، هزینه های احتمالی اولیه برای خرید ماشینالات و یا وسایل مورد نیاز شرکت.
قرارداد خرید شرکت. درصورتیکه شما قصد خرید شرکتی را درسوئد داشته باشید و یا آن را خریده باشید.
قرارداد سهامی عام و یا دفترچه اسامی سهام داران شرکت

در کشور سوئد مدل های مختلفی جهت ثبت شرکت وجود دارد از جمله شرکت های سهامی عام Handelsbolag (هندلس‌بولاگ), شرکت با مسئولیت محدود Aktiebolag (اکسیه‌بولاگ), و غیره...

ثبت شرکت در سوئد، پروسه بسیار ساده و آسانی است، به همین دلیل به شما پیشنهاد میکنم قبل از پرداخت مبالغ هنگفت به شرکت های مختلف، یک بار خودتان امتحان کنید.آموزش ثبت شرکت را در اینجا میتوانید بخوانید و اگر هر کجا به مشکل برخوردید، به مشاوره رایگان کارکنان ایرانیان سوئد، میتوانید حساب کنید.

در صورتی که شرکت شما جزء شرکت های سهامی عام محسوب می شود، اداره مهاجرت از شما قرارداد شرکت را می خواهد و در صورتی که شرکت شما در رده شرکت با مسئولیت محدود می باشد (aktiebolag) ، اداره مهاجرت سوئد از شما دفترچه حاوی اسامی تمام سهام داران را می خواهد. این دفترچه میتواند به صورت الکترونیکی و یا کاغذی باشد. البته شما میتوانید از مدل های دیگر نیز برای ثبت شرکت خود استفاده کنید.

نکته‌های قابل توجه!

* در صورتی که شما قصد خرید شرکتی را در سوئد دارید، گواهی معتبر(فیش بانکی) از بانک مبنی بر پرداخت مبلغ خرید الزامیست.
* قرارداد های مشتری ها و یا تحویل دهنده های کالاها
* صورت های مالی شرکت ازجمله ترازنامه و صورت سود و زیانِ سال مالی جاری تا ماه اخیر
* گواهی و یا مدرک رسمی مبنی بر آشنایی شما با زبان سوئدی و یا انگلیسی
* مدارک دیگر تحصیلی
* گواهی ازطرف کارفرماهای قبلی
* گواهی ثبت شرکت شما در خارج از خاک سوئد (شرکت کنونی شما و یا گذشته)

دانشجویان

اگر شما دارای اقامت تحصیلی هستید و قصد اخذ اقامت کاری از طریق ثبت شرکت را دارید، بایستی قبل از به اتمام رسیدن اقامت تحصیلی کنونی‌تان ، اقدام به تسلیم تقاضانامه ی مربوطه نمایید.

شما همچنین مؤظف به ارسال کارنامه تحصیلی خود در سوئد هستید. به یاد داشته باشید که حداقل نمرات قبول شده باید ۳۰ نمره ی دانشگاهی و یا اتمام یک ترم پژوهشی /تحقیقی باشد.

اگر شما قبل از اعلام نتیجه ی رأی گیری اداره مهاجرت به خارج از سوئد سفر کنید، امکان بازگشت شما به سوئد مشکل می باشد.

در این صورت شما بایستی در خارج از خاک سوئد منتظر جواب رأی اداره مهاجرت باشید.

کارت اقامت


افرادی که اجازه کار برای مدت بیشتر از ۳ ماه کسب میکنند، نیاز به دارا بودن کارت اقامت سوئد می باشند
، همچنین افرادی که نیاز به داشتن ویزا برای ورود به سوئد هستند ، بایستی قبل از ورود به این کشور کارت اقامت خود را از سفارت محل سکونت خود دریافت کنند.

کارت اقامت ۴ هفته بعد از رآی نهایی از جانب اداره مهاجرت برای متقاضی صادر گشته و به سفارت نام برده شده در تقاضانامه فرستاده میشود.
برای اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی دریافت کارت اقامت ، به سفارت محل سکونت خود مراجعه کنید (لیست کشور هایی که شهروندان آن نیازمند ویزا برای ورود به سوئد هستند را در اینجا بخوانید.)

کارت اقامت نشان دهنده قانونی بودن حضور شما در سوئد و همچنین دارای عکس و اثر انگشت شما می باشد.

اشخاصی که بدون ویزا اجازه سفر به سوئد را دارند

اگر شما نیازمند ویزا برای ورود به سوئد نباشید ، بایستی کپی رأی صادر شده از اداره مهاجرت مبنی بر دارا بودن اجازه کار را هنگام ورود به این کشور به همراه داشته باشید. سپس بعد از ورود به سوئد اقدام به درخواست کارت اقامت از طریق اداره مهاجرت شهر خود نمایید.
کارت اقامت صادر شده به آدرس شما در سوئد فرستاده میشود. این اصل تنها زمانی که اجازه کار شما بیشتر از ۳ ماه باشد ، صدق میکند. در غیر این صورت شما نیازی به کارت اقامت نخواهید داشت.

مدت زمان اعتبار اجازه کار


رأی صادر شده از اداره مهاجرت به سفارت خانه و یا کنسولگری مربوطه ارسال میشود. برای گرفتن رأی اداره مهاجرت از سفارت ، همراه داشتن گذرنامه الزامیست.

اقامت موقت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت برای حداکثر ۲ سال اعطا میشود و البته مطابق با مدت اعتباری که گذرنامه متقاضی دارد تعیین میشود. در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کمتر از مدت زمان اشتغال باشد ،اعتبار اقامت و اجازه کار بر طبق اعتبار گذرنامه شما تنظیم میگردد.

اقامت اعضای خانواده در سوئد

اگر خانواده شما به صورت همراه نیز قصد زندگی در سوئد را داشته باشند ، میتوانند در مدت زمان قید شده در رأی نهایی ، اقامت موقت این کشور را بگیرند. تمامی اعضای خانواده به صورت شخصی مؤظف به تکمیل و تسلیم فرم شماره 132011 به سفارتخانه/کنسولگری مربوطه را دارند.

مدارک مورد نیاز:

تکمیل فرم شماره 132011 - دانلود این فرم
کپی از صفحات گذرنامه که حاوی مشخصات شخصی و تاریخ اعتبار می باشد. همچنین کپی مهر اقامت و یا ویزای کشورهای دیگر
کپی عقدنامه (برای متأهلین)
شناسنامه فرزندان (اگر دارای فرزند هستید)
رضایت نامه سرپرست/ولی (در صورتی که یکی از والدین و یا سرپرست کودک، به عنوان همراه نباشد)
نامه کوتاهی از طرف متقاضی مبنی بر اینکه ایشان همراه با خانواده قصد زندگی در سوئد را دارند.( در صورتی که متقاضی و همراهان به صورت همزمان اقدام نکنند.)

نکته! تقاضانامه های کاملا تکمیل شده همراه با مدارک الزامی، زودتر از تقاضانامه هایی که احتیاج به کامل شدن دارند، مورد بررسی قرار میگیرند.

ادامه دادن فعالیت کاری بعد از اتمام اعتبار اجازه کار سوئد

در صورتی که شما قصد ادامه فعالیت کاری در سوئد پس از اتمام اعتبار اجازه کار اولیه خود را دارید ، میتوانید درخواست تمدید اجازه کار را به اداره مهاجرت تسلیم نمایید. درخواست تمدید اجازه کار را حتماً قبل از اتمام اعتبار اجازه کار فعلی خود تحویل اداره مهاجرت بدهید.

زمانی که شما به مدت ۲۴ ماه (۲ سال) دارای اقامت کاری به واسطه ی ثبت شرکت در سوئد و اداره آن باشید ، میتوانید اقامت دائم این کشور را برای همیشه بگیرید.

شرایط دریافت اقامت دائم :

توانایی تامین مالی خود ( و همراهان احتمالی) از طریق درآمد شرکت،

به کاربردن تمامی اصول حسابداری در راستای ارائه ی گزارش های مالی شرکت

دارا بودن مجوز های مورد نیاز شرکت مربوطه

و در آخر شما بایستی سالانه حداقل بیشتر از ۶ ماه در خاک سوئد زندگی کرده باشید.

در صورتی که شما از طریق ثبت شرکت در سوئد و به عنوان خویش فرما اقامت موقت سوئد را دریافت کردید، حق کار کردن نزد کارفرمای دیگری را نخواهید داشت و تنها در شرکت نام برده شده می توانید به فعالیت کاری خود بپردازید.

موافقت نکردن اداره مهاجرت با تقاضانامه شما

در صورتی که اداره مهاجرت کشور سوئد با تقاضانامه‌ی شما موافقت نکرد، شما میتوانید در مدت ۳ هفته بعد از دریافت رأی نهایی صادر شده از طرف این سازمان، شکایت نامه‌ایی تنظیم و به اداره مهاجرت ارسال کنید. اطلاعات بیشتر و چگونگی تنظیم شکایت نامه در رأی صادره از اداره مهاجرت درج شده است.

دانلود پیوست ها

 

فرم شماره 124011
درخواست اقامت برای خویش فرما و صاحبان شرکت در سوئد
Ansökan om uppehållstillståndföregna företagare


فرم شماره 132011
درخواست همراهان نیروی کار ، محقق مهمان ، ورزشکاران و دارندگان شرکت
Ansökan för familjemedlemmar till arbetstagare, gästforskare, idrottsutövare och egna företagare

............

با تشکر و به امید موفقیت برای یکایک شما عزیزان ، وب سایت ایرانیان سوئد.

منبع : وب سایت اداره مهاجرت سوئد www.migrationsverket.se

استفاده و ذکر بخش و یا قسمتی از این متن در وب سایت ، نشریه ، مجله و دیگر رسانه ها با ذکر منابع بلامانع است.

Vimla Halva Pris i 3mån
Like
Like فوق العاده بود مفید بود نظری ندارم نامفهوم بود مفید نبود
1431
با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  • نظر شما چیست؟

Vimla Halva Pris i 3mån